Over Ons

PGN Trading is een Nederlands Bedrijf dat Ondernemers een breed scala aan gereedschappen en elektrische gereedschappen biedt.
Wij zijn een actief opererend bedrijf op de Nederlandse markt. Wij bouwen onze sterke positie op door Betrouwbaarheid, Ervaring, Financiële Stabiliteit, Hoge Service en de zoektocht naar de moderne en gebruiksvriendelijke oplossingen.
Op dit moment hebben +/- 1100 winkels het vertrouwen in PGN en haar Merken
De door ons gevoerde Hoofd merken zijn Topex, NEO-Tools en Graphite.
In totaal leveren wij meer dan 9000 verschillende producten op de Nederlandse markt. Onze hoofddoelen van de producten zijn, Betrouwbaarheid, Goede Prijs / Kwaliteit Verhouding, goede Uitstraling en up to date zijn met de markt.
Elk merk heeft zijn eigen kenmerken, kijk voor meer informatie hier onder bij de uitleg van de betreffende merken.

 

Kwaliteits Beleid

Wij realiseren ons dat een fundamentele parameter voor de klanten is hoe de producten gemaakt worden van wat voor een materialen en de kwaliteit van de producten.
Daarom worden elk van onze producten onderworpen aan 150 kwaliteitstesten, deze worden gedaan door meerdere hoge klasse gekwalificeerde specialisten, ingenieurs en technici. Dit alles om aan de hoge verwachtingen van de hedendaagse consument te voldoen.
Onze producten worden onderworpen aan tal van strenge kwaliteitstesten. Allen zijn uitgevoerd met behulp van Gespecialiseerde controle-meetapparatuur. Wij geloven dat systematisch verworven en gedocumenteerde kennis de basis is van kwaliteit verbetering. Dit wordt bevestigd door periodieke testen door onafhankelijke entiteiten, zoals het Duitse TUV, het Europese Reach and Development Centre Predom, Eltest, CE, GS, en het Europese Centrum voor controle en certificering.
Door dit alles staan wij als PGN Trading 100% achter elk product dat wij leveren. Mocht het product toch niet aan uw wensen voldoen zullen wij te allen tijde een passende oplossing zoeken en de aangegeven problemen doorspelen naar ons laboratorium.

 

Uitleg Merken:

NEO – innovate now

NEO is het nieuwe industriemerk van vandaag.
NEO biedt een compleet assortiment aan handgereedschap voor de meest veeleisende gebruiker en voor de doe het zelver die professionele kwaliteit wil tegen een gunstige prijs.
NEO gereedschappen worden ontwikkeld met de gebruiker in gedachten.
In het fabricage proces staan de nieuwste materialen en technologieën garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het NEO symbool is een garantie voor onveranderlijke kwaliteit.
Goed gereedschap is het halve werk en NEO maakt dit meer dan waar terwijl u aanmerkelijk minder hoeft uit te geven.
NEO geeft standaard 25 jaar garantie

 

TOPEX

Hét gereedschap merk voor de doe het zelver.
Een enorm breed aanbod waarbij uiterste zorg besteedt wordt om de juiste kwaliteit te bieden tegen een zeer concurrerende prijs.
Strenge kwaliteit eisen die continu getest worden in TOPEX eigen laboratoria.
Efficiënt werken en gebruiksgemak zijn zichtbaar in het ontwerp van het product.
Voor elke doe het zelver met een kleine portemonnee doet TOPEX u het beste aanbod.

 

GRAPHITE – ontdek uw vaardigheden!

Graphite heeft een breed aanbod van elektrisch gereedschap en accessoires, gemaakt met geavanceerde renovatie, bouw- en houtbewerking banen in het achterhoofd.
Amateurs en professionals vinden hier de oplossingen die nodig zijn in het boren, knippen, zagen, slijpen en schuren en nog vele andere toepassingen voor veel gebruikte materialen, zoals beton, baksteen, karton, gips, hout, glazuur, keramiek, glas, kunststoffen en diverse andere metalen.
GRAPHITE producten zijn ontworpen voor zwaar gebruik.
We raden dit merk aan voor veeleisende knutselaars en professionals die meer verwachten en minder willen uitgeven.
Welkom in de wereld van mogelijkheden.