Laserbereikzoekers kunnen worden gebruikt om afstand, oppervlakte of zelfs volume te meten. In het dagelijks leven kunnen de producten meetlinten vervangen, waardoor het werk sneller en eenvoudiger wordt. Laserbereikzoekers blijken geweldig in constructie, landmeten, technische taken en voor thuisgebruik.

Dergelijke meetinstrumenten kunnen binnen en buiten worden gebruikt. Voor gebruik buitenshuis is het redelijk om een afstandsmeter te kiezen voor grotere afstanden boven de 40 meter, bovendien uitgerust met zichtbare laser. Goed bereik-vinders maken intuïtief gebruik en berekeningen op basis van meetresultaten mogelijk: optellen, aftrekken, volume en oppervlakte berekenen.

 75-201

NEO laser afstandmeter 75-201 is een apparaat van hoge kwaliteit voor het meten van afstand, oppervlakte en volume. Kenmerken van de afstandsmeter zorgen voor het optellen en aftrekken van de resultaten, het uitvoeren van tussentijdse metingen (met behulp van de stelling van Pythagoras) en continue metingen. Het apparaat is ook uitgerust met een geautomatiseerd niveau voor het continu lezen van de hoekpositie van het apparaat. Maximaal werkbereik is 60 m en meetnauwkeurigheid is +/- 2 mm. Het product kan worden gebruikt in civiele techniek, landmeten, technische projecten of thuis. Het apparaat is ontworpen om te werken in een temperatuurbereik van 0 ° C tot 40 ° C. Overeenstemming met Europese veiligheidsnormen wordt bevestigd met CE-certificaat.

75-202

NEO laser afstandmeter 75-202 is een apparaat van hoge kwaliteit voor het meten van afstand, oppervlakte en volume. Maximaal werkbereik is 20 m en meetnauwkeurigheid is +/- 2 mm. Eenvoudig ontwerp maakt intuïtief gebruik van de afstandsmeter mogelijk. Het apparaat is ontworpen om te werken in een temperatuurbereik van 0 ° C tot 40 ° C. Overeenstemming met Europese veiligheidsnormen wordt bevestigd met CE-certificaat

 

75-203

NEO laser afstandmeter 75-203 is een apparaat van hoge kwaliteit voor het meten van afstand, oppervlakte en volume. Kenmerken van de distancer maken tussentijdse metingen mogelijk (met behulp van de stelling van Pythagoras) en continue metingen. Het apparaat is ook uitgerust met een geautomatiseerd niveau voor het continu lezen van de hoekpositie van het apparaat. Maximaal werkbereik is 40 m en meetnauwkeurigheid is +/- 2 mm. Het product kan worden gebruikt in civiele techniek, landmeten, technische projecten of thuis. Het apparaat is ontworpen om te werken in een temperatuurbereik van 0 ° C tot 40 ° C. De afstandsmeter is uitgerust met een modern touchscreen. Overeenstemming met Europese veiligheidsnormen wordt bevestigd met CE-certificaat.